RAMON – MONTEUR BINNENDIENST

Ik werk al meer dan 25 jaar in de kunststof. Ik heb specifiek voor Marant als werkgever gekozen, omdat zij mij de mogelijkheden bieden om door te groeien en hogerop te komen. Aangezien ik straks toch wat ouder word en dan uiteindelijk van de werkvloer naar kantoor wil, is dit de ideale plek voor mij. Dit werk is zo ontzettend leuk, omdat het zo afwisselend is. Ik kan me eigenlijk niks anders voorstellen. Er zijn zoveel verschillende soorten leidingwerk en projecten. Het mooie van het werk is dat je echt overal komt en dat je moet inspringen op situaties. Dat maakt elke dag weer anders.

Word jij mijn nieuwe collega?

VERHALEN VAN ANDERE COLLEGA’S

BEN JIJ SUPER HANDIG?

We verwelkomen je heel graag als collega. Wil je eerst nog meer informatie? Bel of App dan met Laudy, via 06-15491088.
Laudy vertelt je alles wat je wil weten.

Solliciteren maar